Ik ben ZZP'er | Uploaden | 0224 42 21 24
Hoep 2b - 1741 MC Schagen
Eriks hypotheken & personal finance

Het eerste blogbericht

Altijd lastig; je eerste blog. Althans voor mij! Er zijn spreuken genoeg over iets ‘nieuws’ beginnen. En ja, ik ben er vóór gegaan; een nieuw bedrijf, een supergave website bouwen welke echt iets toevoegt……..  en ja ook een eerste blog schrijven. Niet omdat een blog moet, nee omdat ik het wil!

Ik wil iedereen uitnodigen om te gaan nadenken over wat hij of zij écht wil. Wat wil je met je leven, je baan of jouw bedrijf!  Je kunt wel 10 redenen verzinnen om iets niet te doen, maar je hebt echt maar 1 hele goede reden nodig om iets WEL te doen.

Zo vond ik het vak wat ik uitoefende hartstikke leuk, maar vond en vind ik dat ik mijn klanten, welke ik bediende beter kon en moest bedienen als dat ik kon bij mijn werkgever.

Daarnaast ben ik me gaan afvragen; waar krijg ik nou echt energie van en waar word ik blij van? Nou als ik die jonge zzp’er kon helpen met het kopen van zijn huis. Of als ik er toch voor kon zorgen dat iemand in zijn of haar  woning kon blijven wonen bij scheiding. Of als iemand er toch voor gekozen had om iets te regelen voor de studie van de kinderen i.p.v. niks te doen en zijn of haar geld opmaken. En ja, mensen blij maken, daar word ik ook blij van. Wie niet?

Daarnaast heb ik ooit meegekregen: ‘je kunt alleen presteren als doet wat je leuk vindt’.  Ik ben nu vanaf 9 maart gestart met mijn eigen bedrijf Eriks hypotheken & personal finance. Het is zó leuk, dat presteren en het goed doen voor mijn klanten voor mij een zekerheid is!

Kortom: ga er vóór en doe wat je leuk vindt!

Niels Eriks

 

terug naar het blogs-overzicht
Eriks Hypotheken & Personal Finance

Hoep 2b
1741 MC Schagen

  0224 42 21 24
  info@erikshypotheken.nl   WhatsApp

KvK: 63975602
AFM: 12043744
Kifid: 300.016276

Bank: NL69 RABO 0304 4543 62

© 2019 Eriks Hypotheken & Personal Finance
Informatie over cookiesPrivacystatementCookie-instellingenDisclaimer Contact

Klik op het WhatsApp-icoon om ons een bericht te sturen.
We zullen je zo snel mogelijk antwoorden!

Stuur bericht

Chat via WhatsApp