Uploaden dossierstukken | 0224 42 21 24
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen
Eriks hypotheken & personal finance

Heb jij als ondernemer (zzp’er) een hypotheek nodig? Eriks gaat ervoor!

Als zzp –er zijnde ben je er inmiddels vast wel aan gewend dat je een aantal belangrijke zaken zelf  moet regelen. Een (aanvullende) pensioenvoorziening en een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn hier slechts twee voorbeelden van. Wanneer je een woning wilt kopen, dan heb je een hypotheek nodig. In jouw geval een zogenaamde Ondernemers hypotheek’. Deze hypotheek kun je niet zelf regelen. Je gaat hiervoor naar bijvoorbeeld jouw bank. Eenmaal aan tafel, in gesprek met de hypotheekadviseur, kom je er al snel achter dat het nog een hele toer gaat worden om jouw ondernemers hypotheek geregeld te krijgen. Dat moet toch anders kunnen?

Eriks Hypotheken denkt in mogelijkheden!

Je kunt als hypotheekadviseur op twee manieren het gesprek aangaan. In het geval van een ondernemers hypotheek wordt het helaas maar al te vaak een gesprek waarin de adviseur zich terughoudend opstelt. Immers, een hypotheek voor een zzp-er of ondernemer afsluiten, dat brengt toch wel de nodige risico’s met zich mee.

Eriks Hypotheken stelt zich nooit terughoudend op. Al helemaal niet als het gaat om het regelen van jouw hypotheek! Eriks hypotheken denkt namelijk altijd in mogelijkheden en kijkt naar wat wel kan. Ja, een hypotheek verzorgen voor een zelfstandig ondernemer kan inderdaad wel eens complex zijn. En ja, dit kan betekenen dat je hier als hypotheekadviseur meer werk aan hebt. Maar je bent er als adviseur toch voor jouw klanten? Eriks Hypotheken pakt de handschoen op en doet er alles aan om ook jouw woning van een passende financiering te voorzien.

Plan een afspraak op het moment dat dit jou uitkomt

Eriks Hypotheken begrijpt heel goed dat jouw tijd kostbaar is. Er zal echter wel een afspraak gemaakt moeten worden voor het regelen van jouw hypotheek. Om een passend advies te geven moeten jouw persoonlijke en financiële situatie in kaart worden gebracht. Hiervoor hebben wij jou natuurlijk wel nodig. We denken dan ook graag met je mee met betrekking tot het maken van een afspraak. Zo zijn we ook ’s avonds en op zaterdag geopend. Komt het je beter uit dat wij naar jou toe komen? Dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Verder is het goed om te weten dat wij geen kosten in rekening brengen voor het eerste gesprek.

Eriks Hypotheken is er klaar voor en regelt ook graag jouw ondernemershypotheek. Bel voor het maken van een afspraak of plan deze direct in via onze online planningstool!

Handige links voor ZZP:

www.ikwordzzper.nl Handige site voor allerlei vragen voor de serieuze ZZP
www.ikgastarten.nl/zzp Dit is een onderdeel van Rabobank, boordevol tips voor m.n. de startende ZZP
www.netweters.nl Wil je als ZZP een goed werkende website? Neem contact op met netweters
www.kvk.nl De site van de Kamer van Koophandel
mulderautoverhuur.nl   Gespecialiseerd in ZZP en MKB. Verhuur en Lease mogelijkheden voor de ZZP’er

 

 

 

 

 
Eriks Hypotheken & Personal Finance

Bel ons: 0224 42 21 24    |     Mail ons: info@erikshypotheken.nl    |     (Handige) documenten

Wat zeggen onze klanten?

Privacystatement    |     Disclaimer    |     Uploaden

Volg ons:

Informatie over cookiesCookie-instellingen

© 2020 Eriks Hypotheken & Personal Finance
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen | KvK: 76858561 | AFM: 12047497 | Kifid: 300.016276 | Bank: NL69 RABO 0304 4543 62 | BTW nr. NL860812157B01