Uploaden dossierstukken | 0224 42 21 24
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen
Eriks hypotheken & personal finance

Waarom Eriks hypotheken & personal finance?

Omdat jij jouw "eigen" adviseur wilt.

En wie is of wordt jouw adviseur?

Dat wordt een adviseur van het team van Niels Eriks uit Schagerbrug

Niels is al jaren bekend als dé Hypotheekadviseur in Schagen! Daarnaast is hij getrouwd, vader van 2 kinderen, een echte wielerliefhebber en is hij een oplossingsgerichte adviseur, die net een stap verder gaat, daar waar een ander stopt. Daarnaast vraagt hij door naar wat jij belangrijk vindt in plaats van wat een bank belangrijk vindt.

Sinds 1 februari 2017 is Niels gaan werken met ondersteuning van andere adviseurs. Bewust is gekozen voor een klein team van van 2 adviseurs zodat u de persoonlijk aandacht krijgt, welk u verdient als het om een vermogensadvies of hypotheekadvies.

"Driehoek-regio Den Oever - Enkhuizen - Schagen én Kennemerland!"

Niels en zijn team bedienden eerst voornamelijk de driehoek-regio ‘Den Oever - Enkhuizen - Schagen’ voor hypotheekadvies, jouw spaargeld & beleggingen en aanvulling voor jouw pensioen, maar sinds 1 januari 2019 hebben we ons werkgebeid uitgebreid naar Kennemerland (voornamelijk Limmen, Heiloo, Castricum) . Daarnaast bieden ze online advies aan via de webcam! Met name voor adviesgesprekken voor woonhuisfinancieringen hebben ze hierdoor landelijke dekking!

Is het als ZZP’er moeilijk om een hypotheek te krijgen? Dat kan best zo zijn, maar Niels en zijn team geven je WEL snel duidelijkheid en ze weten je vaak tóch te verrassen! Wil jij advies over je vermogen (beleggen & sparen), maar niet te veel betalen aan kosten? Bij Eriks hypotheken & personal finance kan dat op de manier welke jij wenst; bij jou thuis, online of op ons kantoor in Schagen.

Eriks hypotheken & personal finance werken samen met een ondersteunend team van professionals, daar waar nodig. Zo is Eriks hypotheken & personal finance altijd goed bereikbaar. 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Het kleine team van Eriks hypotheken & personal finance hebben samen meer dan 45 jaar ervaring in financiële advisering/ hypotheekadvies en hebben samen meer dan 2500 mensen geholpen met de financiering voor de aankoop of verbouw van hun woning of oversluiten van hun hypotheek . Daarnaast hebben ze beiden tal van mensen geholpen met het kiezen van een goede balans tussen sparen en beleggen als gaat om hun aanwezige vermogen. De adviseurs bij Eriks hypotheken & personal finance beschikken over alle vereiste diploma’s omtrent Financieel Advies en zijn daarnaast  uiterst betrokken bij de huidige financiële werkelijkheid, (macro) economische ontwikkelingen en de regionale woningmarkt. Je kunt rekenen op echt deskundig en persoonlijk advies. Daarnaast nemen ze  ruim de tijd voor jou. De juiste hypotheek of de juiste keuze m.b.t. jouw vermogen vergt immers tijd en aandacht.

 
Eriks Hypotheken & Personal Finance

Bel ons: 0224 42 21 24    |     Mail ons: info@erikshypotheken.nl    |     (Handige) documenten

Informatie over cookies    |     Cookie-instellingen    |     Privacystatement    |     Disclaimer    |     Uploaden    |     Wat zeggen onze klanten?

Volg ons:

© 2019 Eriks Hypotheken & Personal Finance
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen | KvK: 63975602 | AFM: 12043744 | Kifid: 300.016276 | Bank: NL69 RABO 0304 4543 62