Uploaden dossierstukken | 0224 42 21 24
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen
Eriks hypotheken & personal finance

Wat zeggen onze klanten?

Op de onafhankelijke websites Independer en Advieskeuze worden door onze klanten waarderingen geplaatst over de dienstverlening van Eriks Hypotheken & Personal Finance. Op deze pagina brengen wij die bij elkaar, want we zijn er uiteraard trots op!

10
Gijs

De adviseur wist kort en kordaat mijn persoonlijke situatie te analyseren en gericht advies te geven op de punten die beter konden. De delen die goed geregeld waren werden kort benoemd en daar werd van gezegd dat er geen aanpassingen nodig waren. Kortom, geen geleuter, maar kwalitatief goed advies zonder overbodig veel woorden.

10
Devi

Duidelijk verhaal zonder poespas!

10
Jessica

De adviseur weet waar hij het over heeft, je kunt hem te allen tijde bellen wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Hij is betrokken op een professionele manier en luistert goed naar jouw wensen, maar kan ook goed onderbouwen als een iets andere richting qua hypotheekvorm o.i.d. net even beter uitpakt of gunstiger is.

10
Mike Deutekom

Duidelijk advies, dag en nacht beschikbaar voor aanvullende vragen.

10
Meijer

Een erg duidelijke man die je geweldig kan adviseren over hypotheken. Zeer goed gevoel vanaf de eerste minuut.

10
Tobias Verschoor

De adviseur heeft een advies gegeven dat onze huidige hypotheek eigenlijk het beste past bij onze situatie. Wij hadden het idee dat we met een lagere rente goedkoper uit zouden zijn, maar in bepaalde situaties hoeft dat helemaal niet zo te zijn. De adviseur heeft ons daarop attent gemaakt en zo een advies gegeven dat wij eigenlijk niets aan deze situatie hoeven te veranderen.

8
Anoniem

Duidelijk, transparant, eerlijk, tijd.

Anoniem

Een goed gesprek met een vriendelijke adviseur. Goed te volgen en compleet. Als uitkomst kwam het advies om nu niet te veranderen van financiƫle producten. Denkt dus eerlijk aan het belang van de klant en belangen op lange termijn. Nam uitgebreid de tijd.

10
Arjan Schouten

Advies op maat.

Anoniem

Gericht advies naar onze behoefte. De diverse mogelijkheden zijn uiteengezet en inhoudelijk toegelicht. Vervolgens op basis van de huidige situatie en onze wensen een passend advies ontvangen op het gebied van hypotheek en diverse verzekeringen. De adviseur is goed op de hoogte van de actualiteiten. Daarnaast zeer prettig in de omgang.

Eriks Hypotheken & Personal Finance

Bel ons: 0224 42 21 24    |     Mail ons: info@erikshypotheken.nl    |     (Handige) documenten

Privacystatement    |     Disclaimer    |     Uploaden

Volg ons:

Informatie over cookiesCookie-instellingen

© 2020 Eriks Hypotheken & Personal Finance
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen | KvK: 76858561 | AFM: 12043744 | Kifid: 300.016276 | Bank: NL69 RABO 0304 4543 62 | BTW nr. NL002090953B78