Uploaden dossierstukken | 0224 42 21 24
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen
Eriks hypotheken & personal finance

Wat zeggen onze klanten?

Op de onafhankelijke websites Independer en Advieskeuze worden door onze klanten waarderingen geplaatst over de dienstverlening van Eriks Hypotheken & Personal Finance. Op deze pagina brengen wij die bij elkaar, want we zijn er uiteraard trots op!

10
Dirk

Wij zijn als aankoopmakelaar voor buitenlandse mensen ook vaak betrokken bij hun hypotheekaanvraag. Niels Eriks heeft mij bij deze betreffende klant zeer goed geholpen. Vanaf het eerste telefoontje tot en met het uiteindelijk afsluiten van het hypotheekcontract, altijd zeer snel een reactie en uitstekende uitleg. Ook heeft hij, ondanks de taalbarrière, mijn klanten meegenomen in het adviestraject en ook bij hen een uitstekende indruk achtergelaten. Bij mijn volgende klanten zal Eriks hypotheken en personal finance zeker weer in het hypotheektraject betrokken worden.

Bron: Google Reviews
Raimond
Raimond

via een goede verzekeringsagent hebben wij Niels als advies gekregen voor ons nieuw aan te kopen object. Eerste kennismaking was al prettig. geen 9 tot 5 man gewoon de tijd nemen voor je. zeer aangenaam. ook tussentijds hebben we vragen gehad. binnen 2 uur waren die beantwoord. ook in de avond als hij tijd had. tweede gesprek was Niels zeer goed voorbereid. hebben alle zaken door genomen en voor ons de beste hypotheek en bijzaken kunnen regelen.
Wij zijn zeer kritisch met zaken maar van ons kan je aan nemen dat Niels een goede keuze is om je zaken te laten regelen.
legt rustig uit en we hebben het pand verlaten zonder verdere vragen want het was duidelijk.

dus een aanrader en zeker als het om een grote stap in je leven betreft.

Niels bedankt

Bron: Google Reviews
10
Nancy

Wij, als zelfstandig ondernemers wilden een huis kopen waar een agrarische bestemming op lag. Waar menig geldverstrekker zijn handen in de lucht steekt bij zo'n aanvraag, denkt Dick Zoonjes van Eriks Hypotheken in mogelijkheden! En die heeft hij op sublieme wijze om weten te zetten in een hele goede offerte met onwijs scherpe rente.
Daarnaast heeft hij ons heel professioneel geholpen met het royeren van de bestaande kapitaalverzekering.

Kortom, wij zijn meer dan tevreden over Eriks Hypotheken & Personal Finance en laten graag een aanbeveling achter!

Bron: Google Reviews
10
Jolien

Heel fijn geholpen bij het kopen van ons eerste huis, met onze nul ervaring in deze zaken. Bovendien wilden wij onze financiën op korte termijn rond krijgen en daar heeft Richard Bloedjes ons ontzettend goed bij geholpen. Snelle hulp en snelle acties en wij konden ten alle tijden terecht voor vragen etc. Hele prettige ervaring mee.

Bron: Google Reviews
10
Marc

Ik wilde mijn hypotheek oversluiten en ik had nog een aantal andere financiële vragen. Richard Bloedjes heeft erg goed naar mijn wensen geluisterd en alles snel en netjes opgepakt. Alles is naar volle tevredenheid afgehandeld. Beslist een aanrader!

Bron: Google Reviews
10
Afke

Richard Bloedjes in de arm genomen voor het regelen van de hypotheek. Super goed bevallen! Snelle service, korte lijntjes en duidelijk advies. Geen ingewikkelde, ellelange verhalen, gewoon duidelijk en recht door zee. Absolute aanrader!

Bron: Google Reviews
10
Dave

Voor de financiering van onze nieuwe woning zijn wij allereerst naar een plaatselijke bank geweest, waar wij al snel te horen kregen dat zij ons niet verder konden helpen. Vervolgens zijn wij op advies van familie bij Eriks terecht gekomen waar wij na een mail sturen op vrijdagavond direct zijn teruggebeld door Richard Bloedjes. We hebben snel een afspraak gemaakt waarna de financiering redelijk snel rond was, tevens stond Richard altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en lichtte alles uitgebreid toe. Kortom, wij kunnen Eriks aan iedereen aanbevelen!

Bron: Google Reviews
10
Dayenne

Goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Ik ben super tevreden.

Bron: Google Reviews
10
Eva

Super geholpen door de mannen! Duidelijke taal, goede service, denken mee in een totaal plaatje!

Bron: Google Reviews
10
Kees

Voor de financiering van ons nieuwe huis zijn we, op advies van mijn zusje, bij Eriks terechtgekomen en dat is erg goed bevallen.
De service was goed, al onze vragen werden goed beantwoord, en de doorlooptijd was ook lekker snel.

Bron: Google Reviews
10
Rene

Fijne mensen en vooral goede adviseurs die het gewoon voor je regelen.
Communicatie is prima verlopen, opvolging van benodigde acties prima verlopen, kortom ik ben tevreden.

Bron: Google Reviews
10
Willeke

Zeer vakkundig geholpen, met goede begeleiding. Echte aanrader, bij oversluiten hypotheek.

Bron: Google Reviews
10
Sylvia

Goede begeleiding en adviezen tijdens traject hypotheek omzetten. Alle aandacht en tijd om vragen te beantwoorden en verschillende scenario's te bespreken. Zijn erg blij met het eindresultaat.

Bron: Google Reviews
10
Rosalie

Op advies van broer en schoonouders bij Eriks terecht gekomen. Super vriendelijk en goed geholpen!
Makkelijk te bereiken via whatsapp en snel antwoord.
Alles werd voor ons geregeld nadat wij onze wensen hadden besproken. Het was snel voor elkaar.
Zeer tevreden!

Bron: Google Reviews
10
Rick

Zeer vriendelijke en behulpzame adviseurs met duidelijke taal die wij allemaal kunnen begrijpen.
Staan altijd paraat en geen vraag blijft onbeantwoord.
Ze passen zich graag aan op onze wensen en denken goed met je mee.
Wij raden Eriks Hypotheken zeker aan!

Bron: Google Reviews
10
Marielle

Gelijk toen Niels aan tafel schoof, voelden we dat dit ging lukken! Fanatiek, verstand van zaken, daadkracht, inspirerend, duidelijk en to the point en heel eerlijk. En binnen korte tijd hadden wij in onze complexe situatie een heel goede hypotheek. Onwijs bedankt Niels en medewerkers!

Bron: Google Reviews
10
Peter

Na een hele lange strijd met de bank te hebben gehad is het de heren toch wel gelukt om alles voor elkaar te krijgen.
Echt een aanrader om bij de heren langs te gaan want ze halen echt het onderste uit de kan super goed bezig heren wij zijn jullie heel erg dankbaar.

Bron: Google Reviews
Anoniem

Gericht advies naar onze behoefte. De diverse mogelijkheden zijn uiteengezet en inhoudelijk toegelicht. Vervolgens op basis van de huidige situatie en onze wensen een passend advies ontvangen op het gebied van hypotheek en diverse verzekeringen. De adviseur is goed op de hoogte van de actualiteiten. Daarnaast zeer prettig in de omgang.

Bron: Independer
10
Arjan Schouten

Advies op maat.

Bron: Independer
Anoniem

Een goed gesprek met een vriendelijke adviseur. Goed te volgen en compleet. Als uitkomst kwam het advies om nu niet te veranderen van financiële producten. Denkt dus eerlijk aan het belang van de klant en belangen op lange termijn. Nam uitgebreid de tijd.

Bron: Independer
8
Anoniem

Duidelijk, transparant, eerlijk, tijd.

Bron: Independer
10
Tobias Verschoor

De adviseur heeft een advies gegeven dat onze huidige hypotheek eigenlijk het beste past bij onze situatie. Wij hadden het idee dat we met een lagere rente goedkoper uit zouden zijn, maar in bepaalde situaties hoeft dat helemaal niet zo te zijn. De adviseur heeft ons daarop attent gemaakt en zo een advies gegeven dat wij eigenlijk niets aan deze situatie hoeven te veranderen.

Bron: Advieskeuze
10
Meijer

Een erg duidelijke man die je geweldig kan adviseren over hypotheken. Zeer goed gevoel vanaf de eerste minuut.

Bron: Advieskeuze
10
Mike Deutekom

Duidelijk advies, dag en nacht beschikbaar voor aanvullende vragen.

Bron: Advieskeuze
10
Jessica

De adviseur weet waar hij het over heeft, je kunt hem te allen tijde bellen wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Hij is betrokken op een professionele manier en luistert goed naar jouw wensen, maar kan ook goed onderbouwen als een iets andere richting qua hypotheekvorm o.i.d. net even beter uitpakt of gunstiger is.

Bron: Advieskeuze
10
Gijs

De adviseur wist kort en kordaat mijn persoonlijke situatie te analyseren en gericht advies te geven op de punten die beter konden. De delen die goed geregeld waren werden kort benoemd en daar werd van gezegd dat er geen aanpassingen nodig waren. Kortom, geen geleuter, maar kwalitatief goed advies zonder overbodig veel woorden.

Bron: Advieskeuze
10
Devi

Duidelijk verhaal zonder poespas!

Bron: Advieskeuze
Eriks Hypotheken & Personal Finance

Bel ons: 0224 42 21 24    |     Mail ons: info@erikshypotheken.nl    |     (Handige) documenten

Privacystatement    |     Disclaimer    |     Uploaden

Volg ons:

Informatie over cookiesCookie-instellingen

© 2021 Eriks Hypotheken & Personal Finance
Witte Paal 345, 1742 LE Schagen | KvK: 76858561 | AFM: 12047497 | Kifid: 300.016276 | Bank: NL69 RABO 0304 4543 62 | BTW nr. NL860812157B01